AFSPRAAK MAKEN – Huisartsenpraktijk Weerdsingel – Utrecht
Header afbeelding
Huisartsenpraktijk Weerdsingel
Weerdsingel WZ 40 3513 BD
Utrecht

AFSPRAAK MAKEN

U kunt telefonisch of via de zorgonline app/website een afspraak maken voor een consult. De duur van een consult is 15 minuten, er is dus beperkt ruimte voor het behandelen van meerdere klachten. Heeft u meer tijd nodig, dan vragen wij u een nieuwe afspraak te maken.

Een beeldbelafspraak werkt eenvoudig: Via de assistente of via de zorgonline-app/website maakt u hiervoor een afspraak. U krijgt vooraf per sms of per email een uitnodiging, welke u kunt aanklikken. U geeft daarna toestemming voor contact met uw camera/microfoon en komt daarna in de digitale wachtruimte, de arts neemt hier met u contact op.

Via een e-consult kunt u een vraag stellen aan de huisarts van uw voorkeur of doktersassistente. Het e-consult leent zich niet voor spoedeisende vragen of vragen waarbij een lichamelijk onderzoek mogelijk is. U kunt ook foto’s of bijlages meesturen. Binnen 2 werkdagen krijgt u antwoord.

Als u slecht ter been bent of zo ernstig ziek bent dat u niet naar de praktijk kunt komen, kunt u een visite aanvragen. Wilt u deze voor 10.00u aanvragen?