Praktijkregels – Huisartsenpraktijk Weerdsingel – Utrecht
Header afbeelding
Huisartsenpraktijk Weerdsingel
Weerdsingel WZ 40 3513 BD
Utrecht

Praktijkregels

Praktijkregels Huisartsenpraktijk Weerdsingel

Om de zorg voor iedereen zo soepel en goed mogelijk te laten verlopen hebben wij een aantal praktijkregels opgesteld. We proberen zo iedereen de juiste zorg op het juiste tijdstip te bieden.

Bejegening

Deze dient wederzijds respectvol en rustig te gebeuren.

Balie

Als degene voor u bij de balie wordt geholpen, vragen wij u in verband met de privacy buiten de schuifdeur te wachten.

Afspraken maken

Voor een normale afspraak staat een tijd van 15 minuten. Dit is meer tijd dan gebruikelijk in een huisartsenpraktijk, er is dus ruimte voor meerdere vragen. Als u veel vragen heeft “opgespaard” of het betreft ingewikkelde problematiek, waardoor er meer dan 15 minuten nodig is, vraagt de huisarts u een nieuwe afspraak te maken.

De assistente vraagt u ook naar de reden van uw afspraak. Zo kan zij prioriteit geven aan uw klacht als dit nodig is en kan uw huisarts zich goed voorbereiden.

Visites

Visites worden alleen gereden als het om medische redenen niet mogelijk is om naar de praktijk te komen. De assistente vraagt u om daarom altijd naar de reden van de visite. Visites dient u vóór 10.00 uur aan te vragen.

Verhinderd?

Heeft u een afspraak op het spreekuur van een huisarts of praktijkondersteuner, maar bent u verhinderd? Laat het ons tijdig weten! Iemand anders kan dan van uw plaatsje gebruik maken!

Huisdieren

I.v.m. hygiëne zijn huisdieren niet welkom bij ons. Een uitzondering vormen hulphonden, bijvoorbeeld bij slechtziendheid, graag dit vooraf vermelden bij uw afspraak.